Niewiem dlaczego i co jest tego powodem że nie mogę wejść na chata całyczas wyświetla mi się że jest błąd i mam próbować później.Co mam zrobić?
Extra Przepisy
Mam Problem
Rozpoczęty przez iwona30, 21.05.2007 22:51
1 odpowiedź w tym temacie
Napisano 21.05.2007 - 22:51
Napisano 22.05.2007 - 10:12
A pisze coś więcej na temat błędu?
Możliwości jest kilka:
- niezainstalowana Java (informacje o tym jak to zrobic znajduja sie pod okienkiem chatu),
- spacja w Twojej nazwie - czy to jest przyczyna sprawdze wieczorem,
- możliwe jest także, że Twój komputer znajduje się za Firewallem, który blokuje połączenie do serwera chatu.
Podejrzewam, że ta druga lub trzecia przyczyna może być prawdziwa - jeżeli komunikat błędu jest dłuższy podaj go w całości.
Pozdrawiam
Marcin
Możliwości jest kilka:
- niezainstalowana Java (informacje o tym jak to zrobic znajduja sie pod okienkiem chatu),
- spacja w Twojej nazwie - czy to jest przyczyna sprawdze wieczorem,
- możliwe jest także, że Twój komputer znajduje się za Firewallem, który blokuje połączenie do serwera chatu.
Podejrzewam, że ta druga lub trzecia przyczyna może być prawdziwa - jeżeli komunikat błędu jest dłuższy podaj go w całości.
Pozdrawiam
Marcin
Zapraszamy do zapoznania się z naszymi przepisami w extra formie na extra.smaczny.pl.
Dlaczego warto? Masz więcej przepisów (w tej chwili ponad 3300). Masz dodatkowe informacje o przepisach (m.in. liczbę kalorii, liczbę porcji, trudność i czas wykonania). Możesz dodawać swoje przepisy tworząc swoją Internetową Książkę Kucharską. Oglądasz całą stronę (i nasze forum) bez reklam! I wiele więcej...
Sprawdź teraz extra.smaczny.pl...
Dlaczego warto? Masz więcej przepisów (w tej chwili ponad 3300). Masz dodatkowe informacje o przepisach (m.in. liczbę kalorii, liczbę porcji, trudność i czas wykonania). Możesz dodawać swoje przepisy tworząc swoją Internetową Książkę Kucharską. Oglądasz całą stronę (i nasze forum) bez reklam! I wiele więcej...
Sprawdź teraz extra.smaczny.pl...