Extra Przepisy
Wątpliwość odnośnie zmiany treści posta
Rozpoczęty przez figiel, 27.08.2007 16:09
4 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 27.08.2007 - 16:09
Bardzo proszę o poradę ,kiedy wstawiam swój post ,to u dołu ukazują się w ramce nożyce i napis"zmień".Co robię nie tak ,bo u innych w odpowiedziach nie ma czegoś takiego.
.Pozdrawiam.
Napisano 27.08.2007 - 18:36
Ja widzę dokładnie to samo i każdy autor swojego postu...jest tak jakbyś chciała zmienić treść postu swojego to masz taką możliwość...to tak ma być
POZDRAWIAM!!!
Napisano 27.08.2007 - 18:39
Tak właśnie - każdy Forumowicz ma możliwość zmiany treści swoich postów - do tego właśnie służy ten napis.
Nie obawiaj się - przy Twoich postach widzisz go tylko Ty.
P.S. Pozwoliłem sobie wydzielić temat jako nie mający nic wspólnego z dodawaniem zdjęć do postów.
Nie obawiaj się - przy Twoich postach widzisz go tylko Ty.
P.S. Pozwoliłem sobie wydzielić temat jako nie mający nic wspólnego z dodawaniem zdjęć do postów.
Zapraszamy do zapoznania się z naszymi przepisami w extra formie na extra.smaczny.pl.
Dlaczego warto? Masz więcej przepisów (w tej chwili ponad 3300). Masz dodatkowe informacje o przepisach (m.in. liczbę kalorii, liczbę porcji, trudność i czas wykonania). Możesz dodawać swoje przepisy tworząc swoją Internetową Książkę Kucharską. Oglądasz całą stronę (i nasze forum) bez reklam! I wiele więcej...
Sprawdź teraz extra.smaczny.pl...
Dlaczego warto? Masz więcej przepisów (w tej chwili ponad 3300). Masz dodatkowe informacje o przepisach (m.in. liczbę kalorii, liczbę porcji, trudność i czas wykonania). Możesz dodawać swoje przepisy tworząc swoją Internetową Książkę Kucharską. Oglądasz całą stronę (i nasze forum) bez reklam! I wiele więcej...
Napisano 27.08.2007 - 19:13
Doroto i Marcinie ,bardzo dziękuję za szybką i wyczerpującą odpowiedż .Myślałam ,że zrobiłam coś nie tak przy rejestracji .
Cieszę się ,że trafiłam przypadkiem na tę właśnie stronę kulinarną i mogę korzystać z ciekawych przepisów i różnych porad. Pozdrawiam serdecznie
Cieszę się ,że trafiłam przypadkiem na tę właśnie stronę kulinarną i mogę korzystać z ciekawych przepisów i różnych porad. Pozdrawiam serdecznie
Napisano 27.08.2007 - 19:17
Jako twórcę forum bardzo cieszy mnie Twoja opinia
Życzę smacznych potraw i liczę, że podzielisz się z nami i Twoimi przepisami
(o wierszyk mi wyszedł).
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Zapraszamy do zapoznania się z naszymi przepisami w extra formie na extra.smaczny.pl.