Od dzisiaj będziemy się starać prowadzić bloga opisującego od kuchni powstawanie strony smaczny.pl oraz najważniejsze wydarzenia z życia naszej strony.
Blog znajduje się pod adresem:
http://blog.smaczny.pl/
Zainteresowanych zapraszam do zapoznania się z jego zawartością.
Pozdrawiam
Marcin
Extra Przepisy
Blog Smaczny.pl... Od Kuchni
Rozpoczęty przez Marcin, 19.03.2008 23:07
1 odpowiedź w tym temacie
Napisano 19.03.2008 - 23:07
Zapraszamy do zapoznania się z naszymi przepisami w extra formie na extra.smaczny.pl.
Dlaczego warto? Masz więcej przepisów (w tej chwili ponad 3300). Masz dodatkowe informacje o przepisach (m.in. liczbę kalorii, liczbę porcji, trudność i czas wykonania). Możesz dodawać swoje przepisy tworząc swoją Internetową Książkę Kucharską. Oglądasz całą stronę (i nasze forum) bez reklam! I wiele więcej...
Sprawdź teraz extra.smaczny.pl...
Dlaczego warto? Masz więcej przepisów (w tej chwili ponad 3300). Masz dodatkowe informacje o przepisach (m.in. liczbę kalorii, liczbę porcji, trudność i czas wykonania). Możesz dodawać swoje przepisy tworząc swoją Internetową Książkę Kucharską. Oglądasz całą stronę (i nasze forum) bez reklam! I wiele więcej...
Sprawdź teraz extra.smaczny.pl...
Napisano 20.03.2008 - 10:03
Marcinie,kwota w Pomagamy potrzebującym jest o kilka groszy większa. Ja klikam codziennie ale od 10 marca nie zapisuję bo strona z "Religą" mi nie wchodzi. Miałam awarię neta, dali mi nową kartę, ale net nadal szwanluje. Gdy włączam str. z Religą wyskakuje mi raport o błędach, gdy nacisnę nie wysyłaj zamyka mi się net. Pytałam na forum czy tak ma być, ale u wszystkich jest O.K. Nadak będę klikać na pajacyka i inne. Chyba nie chodzi o to żeby wszyscy wiedzieli że klikam. Ja to robię dla własnej przyjemności. Jak naprawią mi neta będę nadal klikać i zapisywać. Dobrze że otworzyłeś nam te strony.Jeśli możemy pomagajmy innym, bo może kiedyś i my będziemy potrzebować pomocy. Serdecznie pozdrawiam Ciebie, Dorotę i Mateuszka.