Skocz do zawartości

Fasolka Szparagowa


iwona30

Rekomendowane odpowiedzi

Składniki:

1 litr wody

0,5 litra octu

4 dkg soli

8 dkg cukru

fasolka szparagowa.

Wykonanie:

Fasolkę szparagową obgotować w lekko osolonej wodzie i nałożyć do słoików.

Zalewa:

Gotową zalewę wlać do słoików z fasolą i pasteryzować 10 minut. Do słoików dekoracyjnie można dodac marchewkę i czosnek.

Jeżeli ktoś nie lubi ostro to trzeba zmniejszyć ocet do swojego smaku.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 1 miesiąc temu...

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.