Skocz do zawartości

Ranking

Popularna zawartość

Treść z najwyższą reputacją w 10/01/15 w Odpowiedzi

  1. Witam 🙂 Najlepiej gotować zupę osobno, ryż osobno, a potem dopiero na talerzu złożyć. Bo ryż gotowany w zupie za bardzo zagęszcza nam tę zupę, i jak taką zupę zostawimy na jakiś czas to ona dalej nam gęstniej (i to bardzo, bardzo), tak samo jest z makaronem, dlatego najlepiej gotować osobno. A jak już zupa wyszła nam za gęsta to można zrobić tak: jak lekko gęsta to rozrzedzamy słodką śmietanką, później możemy dodać bulionu - i ponownie przyprawić do smaku, a jak jest bardzo gęsta to należy łyżką cedzakową wyciągnąć trochę ryżu... Powodzenia 🙂
    1 punkt
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.