RYBA PO JAPOŃSKU
2 opakowania kotletów sojowych ugotować z 2 kostkami rosołowymi {15min.}, przestudzić, pokroić w cienkie paski Ciasto: {w którym należy moczyć kotlety i smażyć na brązie- żeby były takie mocno podsmażone} 1 szkl mąki 1 szkl wody 1 jajko Vegeta Słoik ogórków konserwowych Słoik papryki konserwowej WSZYSTKO POKROIĆ W CIENKIE PASKI 4 cebule {pokrojone w kostkę + cukier ?na oko } SOS : 1 słoik koncentratu pomidorowego 2 szkl wody 4 łyżki cukru 4 łyżki octu 1/2 szkl oleju 4 łyżki ketchupu WSZYSTKO ZAGOTOWAĆ WSZYSTKO WYMIESZAĆ , ZALAĆ SOSEM LEKKO PRZESTUDZONYM I JESZCZE RAZ WYMIESZAĆ NAJSMACZNIEJSZE NA TRZECI DZIEŃ!!! ŻYCZĘ SMACZNEGO !!!!!!