suodka Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2013 Cześć wszystkim! :) Jestem Kasia i właśnie przygotowuję się do roli żony. Pierwszym krokiem było opanowanie sztuki kulinarnej jako tako ;-) Chyba się udało, bo narzeczony zjada obiady ze smakiem, a ja z zadowoleniem wymyślam kolejne dania i po prostu lubię przebywać w kuchni. Od dziecka przejawiałam zdolności do pieczenia ciast i ciasteczek, to także zostało mi do dzisiaj :-) Cytuj
Dorota Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2013 Witaj Kasiu w smacznym gronie 🙂 Nie mogłaś trafić lepiej ;-) bo u nas porad i przepisów mnóstwo, mam nadzieję że coś z tego Ci się przyda. To super, że dania Ci się udają, a jeśli będziesz miała coś fajnego to podziel się z nami na forum, chętnie wypróbujemy coś nowego, serdecznie pozdrawiam :grin: Cytuj
suodka Opublikowano 1 Lutego 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2013 Dorotko, bardzo dziękuję za ciepłe powitanie :) Jestem przekonana, że znajdę tu wiele cennych rad i smakowitych przepisów. Na razie nie mam zbytnio czasu, aby wszystko przejrzeć, ale już niedługo będzie w moim życiu więcej spokoju :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi