Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć

 

Chcę zrobić steki wołowe w rękawie foliowym w piekarniku. Od razu powiem, że chodzi o wołowinę z Biedronki chyba z Sokołowa i pisze na nich steki minutowe czy coś podobnego 🙂

Do tej pory w rękawie piekłem drób np. filet z kurczaka z pieczarkami, serem i cebulą i wystarczyło 20 minut żeby był gotowy.

Ile czasu potrzebuję aby upiec steki w rękawie? Wcześniej włożyć do marynaty? One są dość cienkie to może jej nie potrzebują? Chciałbym uniknąć smażenia ponieważ jestem na diecie.

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.