Zakk Opublikowano 20 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2013 Cześć Chcę zrobić steki wołowe w rękawie foliowym w piekarniku. Od razu powiem, że chodzi o wołowinę z Biedronki chyba z Sokołowa i pisze na nich steki minutowe czy coś podobnego 🙂 Do tej pory w rękawie piekłem drób np. filet z kurczaka z pieczarkami, serem i cebulą i wystarczyło 20 minut żeby był gotowy. Ile czasu potrzebuję aby upiec steki w rękawie? Wcześniej włożyć do marynaty? One są dość cienkie to może jej nie potrzebują? Chciałbym uniknąć smażenia ponieważ jestem na diecie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.