Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Poszukuje porad dotyczących gotowania dla 160 osób w średniej wiekowej 18lat w środku lasu. Do dyspozycji mam tylko taborety gazowe garnki i patelnie o prądzie i lodówce zapomnieć. Mięso oraz pieczywo będzie codziennie dowożone. Macie jakieś sposoby na przechowywanie jakiś produktów suchych oraz jajek żeby się nie zaparzyły przy +30 stopniach. Czy ktoś może mi podać takie podstawowe ilości jedzenia dla 160 osób ile: chleba, zupy, kg ziemniaków, piersi z kurczaka czy schabu na obiad, ryżu, makaronu/ziemniaków do zupy. Może ktoś ma jakiś pomysł jak w takich warunkach upiec coś słodkiego np. biszkopta. 🙂 oczywiście brak miksera jedynie trzepaczka została.

PS. To jest tylko śniadanie obiad kolacja.

Edytowane przez kuchasz

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.