Honey Opublikowano 21 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2013 Cześć Wam Parę dni temu widziałem na travel tv program "bufet na kółkach" W tym programie kucharz nie zdrowe dania próbuje zastąpić wegetariańskimi i w tamtym odcinku pokazał ciekawy przepis na smażone placki z ciasta które było wymieszane z pomidorami i koncentratem z pomidorów i do tego nadziane soczewicą. nie zapisałem przepisu dlatego pytam Was czy coś takiego można usmażyć? czy przez pomidory nie będzie to za rzadkie? i jakie proporcje byście polecały? Cytuj
AnnaK Opublikowano 30 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2013 Proporcji nie podam, ale ciasto musi być gęste. Musisz metodą prób i błędów sam dojść do ilości składników. Robiłam placki z pomidorami w środku i jeżeli ciasto jest zaraz smażone po przygotowaniu, to pomidory nie zdążą puścić dużo soku. Powodzenia :biggrin: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.