Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć Wam

 

Parę dni temu widziałem na travel tv program "bufet na kółkach" W tym programie kucharz nie zdrowe dania próbuje zastąpić wegetariańskimi i w tamtym odcinku pokazał ciekawy przepis na smażone placki z ciasta które było wymieszane z pomidorami i koncentratem z pomidorów i do tego nadziane soczewicą. nie zapisałem przepisu dlatego pytam Was czy coś takiego można usmażyć? czy przez pomidory nie będzie to za rzadkie? i jakie proporcje byście polecały?

  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Proporcji nie podam, ale ciasto musi być gęste. Musisz metodą prób i błędów sam dojść do ilości składników. Robiłam placki z pomidorami w środku i jeżeli ciasto jest zaraz smażone po przygotowaniu, to pomidory nie zdążą puścić dużo soku.

Powodzenia :biggrin:

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.