natalushka1993 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2014 Witam serdecznie wszystkich Forumowiczów ;) jestem tu nowa, zatem wypada się przedstawić ;) tak więc mam na imię Natalia, niedawno ukończyłam 20 lat i pochodzę z Wielkopolski ;) znalazłam to forum szukając ciekawych przepisów co bym mogła nowego upichcić.. ;) mam nadzieję, że znajdę tu mnóstwo interesujących przepisów i postaram się podzielić swoimi pomysłami ;) liczę na ciepłe przyjęcie z Waszej strony i ciepło pozdrawiam w drugi dzień Nowego Roku ;) Cytuj
Dorota Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2014 Witaj w smacznym gronie Natalio 🙂 Dobrze trafiłaś, bo u nas jest bardzo dużo ciekawych przepisów do przetestowania, a sami nie jesteśmy w stanie tego zrobić ;) Cały czas jesteśmy otwarci na nowe propozycje kulinarne 🙂 Pozdrawiam serdecznie i miłego dnia życzę 🙂 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi