Gość Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Składniki: 6 strąków zielonej papryki 2 szklanki małych krewetek 2 szklanki ryżu, ugotowanego i ostudzonego 1/4 szklanki cebuli, pokrojonej w drobną kostkę 1/4 szklanki selera, pokrojonego w drobną kostkę 115 g ugotowanego boczku, pokrojonego w kostkę 1 łyżeczka bazylii 1 łyżeczka soli pieprz 1 szklanka majonezu 6 oczyszczonych dużych krewetek, ugotowanych i schłodzonych 6 małych pomidorów Sposób wykonania: Ściąć czubki strąków zielonej papryki. Usunąć ze środka nasiona i przegrody. Odcięte czubki pokroić w kostkę. Wymieszać w misce ryż z krewetkami, warzywami, boczkiem, przyprawami i majonezem. Nafaszerować paprykę. Przybrać dużymi krewetkami i pomidorami. 6 porcji. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.