MamaLili Opublikowano 14 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Witam. Jeśli jest juz taki temat, to proszę o przekierowanie. Póki co nic takiego nie znalazłam. :) Drogie mamy i tatusiowie, co lubią, lubiły jeśc wasze dzieciaki na obiad jak miały tak koło 2 - 3 latek? Mogły jeśc jakies danie codziennie? Pamiętacie jeszcze? :) Robiliście im może osobny obiad czy jadły to co wy? Pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaniEm Opublikowano 4 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Moje dzieci uwielbiały klopsiki w sosie koperkowym, zupkę owocowa i oczywiście naleśniczki z serkiem danio i dżemem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeldiax Opublikowano 28 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Mój syn je głównie makarony i mięsa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 29 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Kluski "łyżką kładzione" też są fajne i smaczne dla takich maluszków :wub: Myślę, że 2-3 latek może już jadać z rodzicami, oczywiście nie wszystko ;) Ale śmiało można Mu podawać rosołek z marchewką, pietruszką, selerem i mile widziany byłby własnoręcznie zrobiony makaron, pomidorową, jarzynową, ziemniaczki z sadzonym jajkiem... nie podajemy oczywiście ostrych potraw, np. kurczaka po meksykańsku itd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gillla Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 zupa pomidorowa, rosół i makaron z sosem pomidorowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 22 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Domowe pierogi z mięsem też są dla nich dobre :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi