judytka90 Opublikowano 12 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2015 Szukam sprawdzonego przepisu na jedno z dań powyżej. Ostatnio musiałam nawalić z proporcjami i nie wyszły mi placki ziemniaczane a teściowa mi podsunęła również pomysł na paluszki ziemniaczane. Pomożecie? Cytuj
kira Opublikowano 23 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2015 Szczerze mówiąc pierwszy raz słyszę o paluszkach ziemniaczanych, więc sama z chęcią bym przeczytała czyjś przepis na takowe danie,a placki ziemniaczane to prościzna zależy głównie od tego jakie lubisz. Placki małe bądź grubsze albo też cieńsze z chrupiącym brzegiem, podziel się swoimi preferencjami to będzie łatwiej podesłać dobry przepis :) Cytuj
Dorota Opublikowano 25 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2015 Ja też o paluszkach ziemniaczanych nie słyszałam, ale brzmią ciekawie :) Cytuj
judytka90 Opublikowano 26 Września 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Września 2015 Ciągle szukałam czegoś i nadal nie mogę znaleźć. Licze, że w koncu znajde coś sprawdzonego. Od dawna za mną już chodzą te placuszki. Cytuj
SmakiAgi Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2016 Nie słyszałam jeszcze o pluszkach ziemniaczanych :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi