Anielia Opublikowano 23 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 Hej. Mam taki pomysł na burgery z okary z pieczarkami, cebulką i kapustą kiszoną i kaszą jagana ewentualnie, kukurydzianą. I mam taki plan żeby po prostu okare połączyć z pokrojoną kapuchą, cebulą, pieczarkami, dać tam kasze ugotowaną, siemię lniane olej, mąkę, sól przyprawy zrobić z tego placuchy, wyłożyć na blaszkę i upiec. Robiłam tak już tylko bez kapusty i dlatego piszę, żeby się poradzić jak wam się wydaje, czy ta kapusta to dobry pomysł? Chodzi mi tez o to żeby się nie narobić więc nie chce mi się smażyć ani obgotowywać tej kapusty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.