Gość ELUNIA Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 60 dag mięsa mielonego 1/2 kapusty włoskiej 3 cebule 2 szkl. kaszy manny 4 jajka Kapustę drobno posiekać i odstawić na 10 min.Do kapusty dodać wszystkie składniki i dokładnie wymieszać, uformować nie duże kuleczki i obsmażyć na oleju. Układać w rondlu i zalać sosem pomidorowym według własnego uznania i dusić 1/2 h na wolnym ogniu. Cytuj
krotki Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 60 dag mięsa mielonego 1/2 kapusty włoskiej 3 cebule 2 szkl. kaszy manny 4 jajka ja to tego daje ziola prowansalskie i gotuje to w bulionie palce lizac :lol: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.