Gość pablo Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 0,5 szkl oliwy 1 szkl wody 2 szkl cukru 3 łyzki kakao wszystko razem zagotowac Następnie po ostudzeniu dodajemy 3.5 szkl mąki 2 łyrzeczki proszku 2 łyzeczki sody 5 jajek białko ubic dodac na koncu wymieszac reka piec około 30 minut 150% Cytuj
Gość pablo Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 polecam go naprawde dobry nigdy mi zakalec nie wyszedł Cytuj
Marra Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Faktycznie bardzo dobry, bez zakalca i jak ładnie wyrósł!! Na końcu mieszałam łyżka, nie ręką :) Cytuj
andy8 Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2007 tak mieszać ręką murzynka-nie nie,ale nie spotkałam tez żeby dodawać sodę może rzeczywiście powoduje to że nie ma zakalca :) Cytuj
Gość just_hapen Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 hm...spróbuję z ta sodą pierwszy raz....i oliwą interesujące. Cytuj
iwona30 Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 Upiekłam dzisiaj murzynka a oto dowód jest bardzo dobry. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi