Gość Pacek Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2005 Mam problem ze swoimi ciastami (konkretnie ciasto marchewkowe) Wszystko mieszam i dodaje wg. przepisu po wlozeniu do piekarnika(konwekcyjny) o temp 180 stopni najpierw pieknie rosnie by pod sam koniec wybitnie sie zapasc.Jak nie opadnie to znowu wykipi i tak w kolo macieju... Cytuj
agnieszka Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 hm...czy przypadkiem nie dajesz wiecej niz jest napisane w przepisie proszku do pieczenia?tak mi na to to wygląda:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.