MONIKA.P Opublikowano 19 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2005 ciasto orzechowe CIASTO: 20 DKG MARGARYNY,20 DKG MĄKI,2 ŻÓŁTKA,3 ŁYŻKI ZIMNEJ WODY CIASTO ZAGNIEŚĆ I SCHŁODZIĆ. ORZECHY: 40 DKG ZMIELONYCH ORZECHÓW,40 DKG CUKRU,12 JAJ ŻÓŁTKA UTRZEĆ Z CUKREM DO BIAŁOŚCI,NASTĘPNIE DODAĆ ORZECHY NA KONIEC UBITĄ PIANĘ Z BIAŁEK.PIEC OKOŁO 1 GODZINY NA ZŁOTY KOLOR.PO WYSTUDZENIU WIERZCH CIASTA POSYPAC CUKREM PUDREM. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.