Gość urszula morun Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 Dlaczego moja beza opada pod koniec pieczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agnieszka Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 przypuszczam ze pieczesz ją w zbyt wysokiej temperaturze.Zmiejsz temperature a pod koniec jeszcze bardziej zmniejsz ...na 50 stopni...by ja wysuszyć. Powinna sie udać.nie piszesz o jaką beze chodzi...czy na ciescie czy o ciastka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.