Sikorka2 Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 Przepis dostałam od koleżanki, teraz często piekę to ciasto, bo jest proste i bardzo smaczne. 1 margaryna 1 1/2 szkl. cukru pudru 6 jajek 6 bananów 2 1/2 szkl. mąki 1 czubata łyżeczka sody i 1 czubata łyżeczka proszku do pieczenia Margarynę utrzeć z cukrem pudrem, dodawać po jednym jajku i po łyżce dobrze rozgniecionych (na papkę) bananów, cały czas miksując, masa może wydawać się, że jest "zważona", ale to nic, dodać mąkę, sodę i proszek, ciasto wylać na blaszkę, piec około godziny w temperaturze 180 - 200 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.