Skocz do zawartości

Biszkopt Który Zawsze Wychodzi


Ami 79

Rekomendowane odpowiedzi

składniki: 6 jaj 2 łyżeczki proszku do pieczenia 2 łyżki octu 1,5 szkl. cukru (ja daje troszeczke mniej) 1,5szkl. mąki Białka ubic z cukrem.Żółtka,ocet i proszek do pieczenia( wymieszac), i dodac do białek wszystko delikatnie wymieszac,a na koniec dodac mąkę i znowu mieszamy.Piec ok 40 minut 180-200 stopni.Ja ten biszkop robię często z owocami i galaretką polecam szybki prosty i zawsze wychodzi i oczywiście PYCHA!!!!!! pozdrawiam i życze smacznego :-)

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.