sp9svn Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Witam, jestem nowY, chcę się przywitać a ponadto poprosić o wyrozumiałość jeżeli napiszę coś śmiesznego lub zbyt proste pytanie zadam. Ostatnimi czasy wzięło mnie mianowicie na wytwarzanie przetworów. Podejrzewam że to trochę za późno, bo sezon się kończy a z nim warzywka i owoce powoli odchodzą, mimo wszystko będę próbował rodzince uprzyjemnić zimowe obiady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Witamy! Na pewno znajdziesz na forum sporo pewnych przepisów na fajne przetwory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Witaj na Forum Smacznego :oops: i pytaj, pytaj - bo jak to mówią - kto pyta nie błądzi :mrgreen: A co do przetworów to chyba nie jest za późno - bo u mojej mamy niektóre warzywa jeszcze rosną i zaprawa jeszcze przed nimi :shock: Pozdrawiam :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gosiek50 Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 Witam Ciebie sp9svn serdecznie w gronie forumowiczów i nie bój się pytać , zawsze ktoś Ci udzieli informacji i dobrej rady . :) :) :) Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bosiu19 Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 witam cię sp9svn w naszym gronie :) :) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi