Gość kolka987 Opublikowano 19 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2006 Koktajl gerbera winogronowo jabłkowo brzoskwiniowy – najlepszy ? Cytuj
DeLarge Opublikowano 19 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2006 połączenie smaków jest interesujące, wiem że dziewczyny w pracy czasem rozmawiają na podobne tematy...jestem jak na razie bezdzietny ale popytam...lepiej, jutro może zakupię tyle że w tajemnicy by lepsza połowa nie wiedziała...jest to ogólno dostępne? Cytuj
Gość mrokita256 Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 Wydaje mi się, że tak, jeszcze ten pomarańczowy jest całkiem dobry. Cytuj
Gość eulenoraxxv1 Opublikowano 25 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 Bardzo słodki, mój maluch lubi ten, czasem nawet rozrzedzam. Wszystkie koktajle są bardzo smaczne i ogromnej różnicy nie ma. Cytuj
anastacia.m Opublikowano 3 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2006 No i wielkość buteleczki cieszy, akurat na 1 porcje dla mojej pociechy, a pije bardzo dużo i dobrze Cytuj
DeLarge Opublikowano 3 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2006 napiszę że TAK! spróbowałem ale nie zapiszę tego koktailu do swojego menu...chyba że te "porcje" będą większe! Cytuj
anastacia.m Opublikowano 4 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2006 racja mogą być trochę większe, ale to taki juz standard Cytuj
Beata(L) Opublikowano 4 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2006 Właśnie, mam pytanie, czy nadmierne spożycie soków tego typu nie powoduje nadkwaśności żołądka lub przeczyszczenia ? Cytuj
Gość marcelinka Opublikowano 4 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2006 ehehe, no co ty, niema mowy, dziecko nie ma szans wypić na tyle dużo żeby cokolwiek mu zaszkodziło. ;-) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi