Skocz do zawartości
Forum Kulinarne Smaczny.pl
zuziorek

Wieprzowina Z Kolbami Kukurydzy

Rekomendowane odpowiedzi

30 dkg schabu puszka kolb kukurydzy puszka fasolki szparagowej 2 małe cebulki 5 pieczarek 2 łyzki sosu sojowego 2 ząbki czosnku 3 łyzki oleju 2 łyżeczki miodu Schab pokroić w cieńkie paseczki, kukurydzę i fasolkę odsączyć. Cebulę i czosnek drobno pokroić a pieczarki pociąć w plasterki. Na patelni rozgrzać olej dodać schab, cebulę i czosnek, smażyć ok 5 minut. Następnie dodac pieczarki, sos sojowy, miód i chwilę dusić na małym ogniu. Na końcu dodac fasolkę i kukurydzę (przeciąć na pół), przykryć i dusić ok 10 minut. Podawać z ryżem. Smacznego!

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

  • Przeglądający   0 użytkowników

    Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.