Basia K Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 Woreczek ryżu 30 dkg pieczarek 10-15 dkg szynki pęczek pietruszki cebula majonez sól,peprz Ryż gotujemy na sypko,pokrojone pieczarki smażymy z cebulką.Studzimy.Szynkę kroimy w kosteczkę,pietruszkę siekamy.Mieszamy wszystko z odrobiną majonezu(tyle,by tylko połączyć składniki),doprawiamy do smaku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.