Skocz do zawartości

Kotlety Z Indyka W Ziołowej Panierce


Anna22

Rekomendowane odpowiedzi

8 małych plastrów z piersi indyka 10 dag startego parmezanu lub żółtego sera 2 łyżki posiekanych świeżych ziół /np.oregano , tymianku , natki pietruszki/ 4 łyżki tartej bułki 2 jajka mąka łyżka masła olej do smażenia Plastry mięsa lekko rozbić, oprószyć solą i pieprzem . Tarta bułkę wymieszać z serem i ziołami. Przygotować talerzyk z mąką, jaja roztrzepać. Mięso obtoczyć w mące, zanurzyć w jajku, obtoczyć w bułce z dodatkami , panierkę docisnąć. Smażyć na rozgrzanym oleju z dodatkiem masła na złoty kolor.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.