Basia K Opublikowano 7 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2007 12 platkow lasagne 1 puszka tunczyka w sosie wlasnym 1 czerwona papryka 20 dag brokulow sol,pieprz,olej W szerokim rondlu zagotowac wode-posolic i dodac olej.Stopniowo wrzucac platy lasagne,uwazajac,by sie nie posklejaly,ugotowac,osaczyc.Ulozyc na duzym talerzu,formujac rozki. Tunczyka osaczyc,podzielic na kawaleczki.Brokuly krotko obgotowac,odcedzic,podzielic na malutkie rozyczki.Papryke drobno pokroic. W kazdym rozku umiescic kilka kawalkow rybki,dolozyc rozyczki brokulow i kawalki papryki.Posypac sola i pieprzem. Ja to podaje jako efektowna zimna przekaske,ale mozna posypac startym zoltym serem,zapiec kilka minut w piekarniku i podawac na cieplo. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.