Gość Monia1 Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 40 dag irysków lub krówek, kostka masła lub margaryny, łyżka kakao, 3 paczki ryżu dmuzhanego. Irys rozpuścic w łyżce tłuszczu, dodać kakao. Zdjąć z ognia dadać resztę tłuszczu, mieszać, aż tłuszcz się rozpuści, wsypać dmuchany ryż i ponownie delikatnie wymieszać. Gdy masa ostygnie formować szyszki. Układać na talerzu wstawić do lodówki by masa zastygła. :) Cytuj
Gość Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 po co aż 40 dag irysów skoro rozpuszczam tylko 1 irys Cytuj
Gość Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 po co aż 40 dag irysów skoro rozpuszczam tylko 1 irys Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.