Justyna.K Opublikowano 15 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2007 Jak wiecie dzieci miałam chore więc muszę je jakoś wzmocnić ugotowałam bardzo smaczną zupkę polecam naprawdę bomba witaminowa ja robiłam na swojskim mięsku bo jeszcze miałam w zamrażalniku. SKŁADNIKI: :arrow: MIĘSO NA ZUPKĘ DOWOLNE jakie kto lubi :wink: :grin: 5 MARCHEWEK :razz: 1 PIETRUSZKA :arrow: KAWAŁEK SELERU :arrow: 1 BROKUŁ :grin: 40 DEKO BRUKSELKI :razz: 1 PĘCZEK KOPERKU :razz: PRZYPRAWY DO SMAKU SÓL, PIEPRZ, MAGI, PAPRYKA SŁODKA :arrow: OK 6 ZIEMNIACZKÓW W KOSTKĘ ZROBIĆ WYWAR Z MIĘSA I JARZYN NA KONIEC WRZUCIĆ BRUKSELKI I BROKUŁY I ZIEMNIACZKI W KOSTKĘ.JARZYNĘ TEZ POKROIĆ W KOSTKĘ MIĘSKO MOŻNA OBRAC DO ZUPKI.NA SAMYM KOŃCU ZROBIĆ ZASMAŻKĘ.dodać poszatkowany koperek :arrow: ZUPKA JEST NAPRWAWDĘ PYSZNA POLECAM :arrow: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi