elusia Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 ktos podal link do utworzenia ksazki kucharskiej,czy ktos wie jak dalej postapic?Prosze o pomoc,bo jestem slaba w te klocki.Dzieki licze na Wasza pomoc. Cytuj
Dorunia Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Witaj Elusiu!!! Link do tego programu podał DeLarge.Musisz pobrać sobie ten program i wtedy wpisywać przepisy jakie tylko będziesz chciała...jak jeszcze mogę w czymś pomóc to proszę pytaj...ja w miarę możliwości pomogę...ja kożystam z tej książki...jest fajna i prosta...można nawet dodawać zdjęcia potraw lub ciast,które chcesz sobie zapisać:grin: Pozdrawiam :razz: :grin: :razz: Cytuj
elusia Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 https://www.outcook.pl/ to jest link na ksiazke kucharska Cytuj
Dorunia Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2007 Elusiu udało się Tobie zapisać przepisy do tej książki kucharskiej? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi