Dorota Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 U nas już dzisiaj nie było mgły, a teraz jest pochmurno, ale ciepło... jeszcze ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
figiel Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 U mnie tęż w miarę ciepło ,ale pochmurnie . W powietrzu czuć zmianę pogody -zapowiadają deszcz ze śniegiem brrr.Spieszę sie z zakończeniem prac porzadkowych przy domu , póki jest ciepło . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 U nas też jeszcze ciepło, ale czuć tę zmianę... i w dodatku wszyscy wkoło zabezpieczają już krzewy na zimę - czyli jest już blisko :neutral: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
figiel Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 U nas zimno , w nocy dośc mocno wiało . Teraz widzę ,że leżą resztki śniegu na zaoranym polu. Z zabezpieczeniem krzewów myślę , że nie ma pośpiechu .Ja okrywam troszkę później . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorunia Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 około 2 w nocy było +4st,a o 6 było już +0,5st na pierwszym piętrze,więc może był przymrozek...teraz jest słonecznie i bezwietrznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Raz świeci słoneczko a raz niebo zakrywają szare chmury, chłodno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
figiel Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Tu słonecznie ,ale chłodny wiatr wieje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
figiel Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Wczorajsza niedziela na zdjęciu .Dzisiaj przymrozek -8st. teraz słonecznie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AnnaK Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 U nas -3st , bardzo gęsta mgła i leży śnieg. Wszystko w ogródku podmarzło. Czekam na cieplejszy dzień żeby wykopać dalie i kanny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Piękny widok Figielku, aż chciałoby się tam być 🙂 U nas dzisiaj u góry szaro, a na dole biało ;-) Sobota wieczór i cała niedziela biała, zasypało nas pierwszy raz ;-) Aniu musiałam zobaczyć w goglach co to są te kanny, ale już wiem i znam je pod inną nazwą, u nas jakoś inaczej na nie mówią, ale teraz mi wyleciało z głowy... ja już wszytko w ogórku mam posprzątane i wyniesione do piwnicy, bo u nas już mroziło we wrześniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 pada śnieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorunia Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 U nas dzisiaj było bardzo słonecznie,ale powietrze było mroźne :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
figiel Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 U mnie zmienia się pogoda , pewnie będzie chlapa na WŚ . Dzisiaj przynrozek-2 i zimny wiatr . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorunia Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 U nas pochmurno,wietrznie,ale nie pada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi