Skocz do zawartości

basga

Aktywni Smakowicze
  • Liczba zawartości

    3472
  • Rejestracja

  • Ostatnia wizyta

  • Wygrane w rankingu

    11

Ostatnia wygrana basga w dniu 5 Czerwca 2018

Użytkownicy przyznają basga punkty reputacji!

Reputacja

28 Doskonały

3 obserwujących

O basga

  • Tytuł
    Przyjaciel Smacznego
  • Urodziny 03.03.1968

Informacje o użytkowniku

  • Płeć
    Kobieta
  • Lokalizacja
    Kraków
  • Zainteresowania
    kuchnia,robótki na drutach,kwiaty doniczkowe,film,literatura.

Kontakt

  • Gadu-Gadu
    BASIA

Ostatnie wizyty

32755 wyświetleń profilu
  1. na weekend zrobiłam kruche ciasto z rabarbarem i pianką budyniową.
  2. krem pod oczy z lidla nie jest zły,nie uczula,wygładza,nawilża.Ostatnio używam oleju kokosowego -mówię wam-rewelacja dla każdej skóry,do twarzy,do włosów,do rąk,do masażu,po depilacji...no super.
  3. basga

    Domowy Chlebek

    mój dzisiejszy-na żytnim zakwasie.
  4. witajcie.czy ktoś sadził imbir w doniczce?bo planuję się za to zabrać.
  5. kupiłam drugi-okrągły,z przykrywką o poj.3 litry.Taki chlebuś wychodzi.
  6. śliczny tort! dziś upiekłam...chleb z garnka rzymskiego.
  7. ale śliczne!ja dziś na męża urodziny piekę zwykłe muffinki z mieszanką bakaliową.
  8. basga

    Czarny czosnek

    dzięki za nowy,ciekawy temat,trochę już żyję ?ale to dla mnie nowość,muszę się za nim porozglądać.Czy można łatwo go kupić w formie główek?
  9. mam i ja-kupiłam o pojemności 2 litry bez przykrywki, bez powlekania emalią ,taka jakby keksówka bo chcę go używać do pieczenia chleba,były o poj.4 litry z przykrywką no ale dla mnie to za duże,póki co to mięsa w tym nie planuję.
  10. Garnek rzymski - instrukcja użytkowania. Co i jak piec w garnku rzymskim- – Garneczki.pl - blog.url
  11. podciągam temat bo ostatnio się nim zainteresowałm
  12. niedawno kupiłam inny przyrząd,póki co to nawet się spisuje.
  13. ja często używam syropu z agawy albo daktylowego.
  14. wszystkiego dobrego na nadchodzące święta wszystkim życzę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.