Gość mejs Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 Czytałam gdzieś o posypce do ciast tortowych z kaszy gryczanej i nie wiem gdzie to było. Może ktoś mi przypomnieć? Cytuj
agnieszka Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 Tez bym chetnie skorzystała z tego przepisu .Moge tylko polecic....co czesto stosuje ...posypke z kokosu,jest bardzo prosta.Kokos wkładam do piekarnika i rumienie na złoty kolor.Na boki tortu nadaje sie idealnie...pozdrawiam Cytuj
agnieszka Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 znalazłam jeszcze jeden przepis...na posypke...2 łyzki masła-stopic i dodajemy10 dag migdałow lub orzechow dowolnie rozdrobnionych oraz pół szklanki cukru pudru...wkładamy do piekarnika i rumienimy na złoty kolor(nie zapomniec przemieszac co jakis czas)...ostudzic....jest to rowniez pyszny dodatek do kremu....np czekoladowego.....pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi