Justyna.K Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2007 Wczoraj wymysliłam coś takiego : Składniki: :mrgreen: 400 g halibuta wędzonego :lol: 2 średnie cebule :roll: 3 jajka (ugotowane na twardo) Te składniki przepuścic przez maszynkę poczym dodać: :lol: pęczek rzodkiewek startych na drobnej tarce :grin: koperek pokrojony drobniutko :roll: 2 łyzki majonezu Wszystko dokładnie wymieszać pasta gotowa. NIE DODAWAŁAM SOLI I PIEPRZY GDYZ HALIBUT JEST DOŚĆ SŁONY A RZODKIEWKA OSTRA WIĘC PRZYPRAWY SĄ ZBĘDNE. Smacznego [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Cytuj
Justyna.K Opublikowano 12 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Września 2007 Dziś zrobiłam przepyszną pastę tym razem z łososia wędzonego. SKŁADNIKI: ok.300 g łososia wędzonego 6 jajek ugotowanych na twardo cebulka zielona Łososia, jajka i cebulkę przepuścić przez maszynkę. Wszystko połączyć z majonezem i dodać pieprzu wedle uznania.Smacznego .Polecam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi