iwona30 Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 Składniki: 1 szkl cukru 6 jaj 33 dkg mąki 1/2 szkl oleju 20 dkg miodu - rozpuścić i ostudzić 1/2 łyżeczki proszku do pieczenia 1 łyżka sody Wykonanie: Należy ucierać ten miodownik. Czyli najpierw żółtka z cukrem jak już bedzie utarte to dodajemy małym strumyczkiem miód i nadal ucieramy następnie olej, mąkę, proszek do pieczenia i sodę na końcu pianę z białek i pieczemy w tem. 200 st. Można go przekroic i posmarować marmoladą albo przełożyc jakąś masą.Smacznego. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.