minia51 Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Z mąki, jajka, mleka, wody mineralnej gazowanej wyrobić ciasto gęściejsze niż na naleśniki. Dodać sól, pieprz i wegetę do smaku. Pojedyńczą pierś z kurczaka lekko rozbić tłuczkiem, maczać w cieście i smażyć na oleju, na wolnym ogniu aż obie strony będą rumiane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AnnaK Opublikowano 19 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 Robię w ten sposób filety,ale wcześniej nacieram je spraskowanym czosnkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.