AnnaK Opublikowano 27 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2007 20 dkg filetów śledziowych solonych 10 dkg gotowanej marchwi 10 dkg gotowanego buraka 4 ugotowane ziemniaki 5 dkg kiszonej kapusty 5 dkg kiszonych ogórków 5 dkg groszku konserwowego 1 cebula Sos: 6 łyżek oliwy lub oleju 6 łyżek octu 3% sól,pieprz,cukier Buraki pokroić w kostkę i zalać sosem,aby nie zabarwiły pozostałych składników.Śledzie i pozostałe warzywa pokroić w kostkę i wymieszać z buraczkami. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.