Klamerka Opublikowano 24 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2007 Kolejny link do śmiesznego, wg mnie filmiku. Pewnie już to widzieliście, bo jakiś czas temu na swoim [LINK NIEAKTUALNY] umieścił go Bartosz Węglarczyk, a i w Szkiełku też pokazali. Nas powalił na kolana i bawi do łez 😉 więc jeśli ktoś wstanie lewą nogą, to proponuję taki mały seansik na poporawę humoru. PS: rzeczywiście, bez tego małego akcentu na końcu filmiku, to wypisz wymaluj nasze ogony! 😉 [FILM NIEAKTUALNY] Cytuj
Asieńka Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2008 Hehe fajny kotek :grin: ;). Widziałam wcześniej ten filmik i bardzo mi się spodobał, wypisz wymaluj moje koty hehe. Cytuj
Mortez_82 Opublikowano 28 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2008 Nic dodać nić ująć xD Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi