Gość Box Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2008 CHRUPKIE KANAPECZKI Składniki Cienkie plastry żółtego sera Plastry szynki Pieczywo chrupkie Wasa Sposób przyrządzania Plaster żółtego sera położyć na talerzu. Położyć na niego plasterek szynki i zawinąć w rulonik. Przygotować kilka takich ruloników. Następnie ułożyć po jednym ruloniku na jednym kawałku chrupkiego chleba. Grzać w mikrofalówce 15-20 sekund na mocy 80%. Ser u spodu się rozpływa, a na górze zostaje lekko stopiony. Po dłuższym grzaniu w mikrofalach, chleb zacznie strzelać. Udekorować wzorkiem z ketchupu. Można zastosować jakieś dodatki w rulonikach oraz na zewnątrz. Danie nadaje się świetnie jako przekąska na przyjęciach Mile widziane uwagi i opinie, oraz własne propozycje ;] Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.