Gość Sight Opublikowano 4 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2008 Witam, co myślicie na temat kuchni (płyta gazowa + piekarnik elektryczny): ARISTON FZ 101 P.1 IX + Ariston FD 52.2 (ICE) ?? Cytuj
slodziuutkaa Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 Nie wiem jak te dwa konkretne modele, ale jeśli chodzi o firmę ARISTON to mam właśnie kuchenkę gazową i piekarnik elektryczny i z czystym sumieniem mogę polecić tą firmę. Mam je od 5 lat i nigdy nie było zadnego problemu. Cytuj
sylwia791 Opublikowano 8 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2008 ja mam w kuchni cały sprzęt z tej firmy i polecam mam już 4 lata i jestem zadowolona Cytuj
kubus1842 Opublikowano 28 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2008 Wiatj ! Ja jestem urzytkownikiem pralki firmy ariston a w pracy posiadam pralko suszarke również aristona ! I nie polecam nic tej firmy ! Są problemy przy serwisie ! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi