margheritac Opublikowano 1 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2008 składniki Biszkopt: wg własnego przepisu przekrojony na pół Masa I: 0,5 l śmietany kremówki 30% 2 galaretki cytrynowe lub inne Masa II: 0,5 l śmietany kremówki 30% 2 paczki kawy cappucino 4-5 łyżek wody sposób przygotowania Galaretki rozprowadzić w 1 szkl. wody i odstawić. Śmietanę ubić i dodać galaretkę. Wylać na biszkopt i przykryć drugą częścią Ubić śmietanę dodając kawę rozprowadzoną w wodzie. Kawę dodawać małymi porcjami miksując na małych obrotach. Wylać na wierzch biszkopta i posypać wiórkami kokosowymi lub czekoladą Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.