Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

składniki

Biszkopt:

wg własnego przepisu przekrojony na pół

Masa I:

0,5 l śmietany kremówki 30%

2 galaretki cytrynowe lub inne

Masa II:

0,5 l śmietany kremówki 30%

2 paczki kawy cappucino

4-5 łyżek wody

sposób przygotowania

Galaretki rozprowadzić w 1 szkl. wody i odstawić. Śmietanę ubić i dodać galaretkę. Wylać na biszkopt i przykryć drugą częścią

Ubić śmietanę dodając kawę rozprowadzoną w wodzie. Kawę dodawać małymi porcjami miksując na małych obrotach. Wylać na wierzch biszkopta i posypać wiórkami kokosowymi lub czekoladą

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.