margheritac Opublikowano 2 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2008 składniki 180 g di maki 180g di cukru 150 g di masla 2 jajka 1 proszek do pieczenia 1 cukier waniliowy puszka ananasow sposób przygotowania <div class="domyslny" id="dom3">Ananasa ulozyc na blaszcze wylozonej pergaminem jeden plaster obok drugiego. Maslo utrzec z cukrem, dodajac po jednym zoltku. Dodac make z proszkiem i na koniec wymieszac delikatnie z ubitymi bialkami. Wylac na ananasy i piec w temp. 180° przez 45' . Po wyjeciu z pieca obrocic ciasto i zdjac papier. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.