margheritac Opublikowano 2 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2008 składniki Biszkopt: Wg własnego przepisu Składniki masy serowej: 1 litr kremówki 6 kostek sera 2 galaretki cytrynowe 1 szklanka cukru pudru sposób przygotowania Ser utrzeć z cukrem. 2 galaretki rozrobić w 1 szkl. wody. Kremówkę ubić i dodać do utartego sera. Dodać tężejącą galaretkę. Wszystko wymieszać. Biszkopt przekroić na pół i wylać część masy serowej. Przykryć biszkoptem i wyłożyć resztę masy. Posypać gęsto startą, gorzką czekoladą. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.