margheritac Opublikowano 2 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2008 składniki Biszkopt:: ciemny wg własnego przepisu Masa: 1 l kremówki ½ szkl. cukru ½ szkl. kakao 2 łyżki żelatyny sposób przygotowania Śmietanę zagotować z cukrem i kakao i schłodzić. Na drugi dzień ubić śmietanę. Wcześniej żelatynę namoczyć w małej ilości wody a później rozpuścić nad parą. Ubijać śmietanę i wlać żelatynę. Rozmieszać. Biszkopt przekroić na pół i przełożyć masą. Na wierzch wyłożyć drugą połowę masy i obsypać wiórkami kokosowymi. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.