margheritac Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 Składniki: Mięso mielone Cebula Marchewka Przecier w pudełku Ketchup - łyżeczka ¾ szkl. wina czerwonego, wytrawnego 3 łyżeczki czerwonej papryki w proszku pieprz bazylia, estragon, oregano sposób przygotowania Podsmażyć drobno pokrojoną cebulę i marchewkę. Dodać mielone mięso. Zalać koncentratem i dodać ketchup. Następnie wino mieszając cały czas. Dodać do smaku pieprzu i paprykę oraz zioła. Dusić pod przykryciem ok. 40 min na malutkim ogniu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.