margheritac Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 Składniki: 4 filety 0,5 Kasi mała śmietana 18% zielona sałata pomidor pieprz, sól sposób przygotowania Opłukane kotlety włożyć do rondla z Kasią. Posolić i popieprzyć. Dusić na małym ogniu ok. 16-20 min. Zwiększyć ogień i dodać śmietanę. Mieszając gotować jeszcze 5 min aż do zagęszczenia sosu. Podawać z ugniecionymi pyrami ułożonymi na sałacie i z pomidorami pokrojonymi w ćwiartki. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.