margheritac Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 składniki 1 kg miesa 1/2 kg kapusty pekinskiej 1 szkl. kaszki mannej 2 jajka 2 cebule podsmazone 1 zabki czosnku sol, pieprz, vegeta 2 kostki rosolowe koncentrat pomidorowy sposób przygotowania Wyrobic wszystkie skladniki, obtoczyc w bulce tartej male kotleciki i obsmazyc. Przelozyc je do garnka. Zalac 700 g wody z 2 kostkami rosolowymi i koncentratem i dusic pod przykryciem ok. 1 godz. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.