margheritac Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 składniki 1 kg karkowki 1 cebula 1 lyzka przecieru pomidorowego 1 lyzeczka papryki 250 ml smietany kremowki sol, cukier, pieprz sposób przygotowania Mieso pokroic w plastry. Utluc, posolic i popieprzyc oraz posypac cukrem. Klasc jedno na drugie i odstawic. Nastepnie obtoczyc w mace i smazyc na rozgrzanym tluszczu. Po usmazeniu zlozyc do rondla. Pokrojona cebule podsmazyc w tym samym tluszczu co mieso, dodac mieso i podlac nastepnie woda. Kiedy mieso bedzie miekkie dodac reszte skladnikow bez smietany. Odstawic z ognia dodac smietane i podawac. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.