margheritac Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 Składniki: 2 topione serki dlugie 2-3 marchewki pokrojone w plasterki 2 łyżki śmietany 8 łyżek makaronu 1-2 łyżek mąki 1 por w plasterki 1 kostka rosolowa pietruszka, sól, jarzynka sposób przygotowania W dwóch litrach wody rozpuścić kostkę i jarzynkę. Dodać marchew i por i gotować aż warzywa będą miękkie. Nalać do naczynia trochę wody i rozpuścić serki, dodać mąkę i śmietanę i razem z makaronem dodać do wody. Ok. 10 min gotować. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.